Колеги, от 2 месеца колата ми 156 1.8 ТС при първоначално палене , се мъчи 6-7 сек. и не може да "поеме" обороти. Ако подам газ/по принцип я паля без газ/ тдвигателят си вдига нормалните обороти, а ако изклъча двигателя и след това пак завъртя ключа-тогава от втория път си пали от раз.Благодаря ви за бъдещите мнения и съвети какъв е проблемът.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем при палене на студен двигател
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kalipso67 Покажи съобщениекакъв е проблемът."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Проблема с първото палене: Запалва веднага, но оборотите пропадат. Мотора започва да чука, да се тресе. При подаване на газ може да пукне/гръмне в колектора. Бедна смес. Грешна информация подавана от ТПС-а.
1. дросел/тпс - адекватна диагностика, регулиране, адаптиранеDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеПроблема с първото палене: Запалва веднага, но оборотите пропадат. Мотора започва да чука, да се тресе. При подаване на газ може да пукне/гръмне в колектора. Бедна смес. Грешна информация подавана от ТПС-а.
1. дросел/тпс - адекватна диагностика, регулиране, адаптиране
Явно няма да мина само с почистване,а ще се ходи при Лисан.
Comment
-
Всички го имате тоя проблем, но не си признавате.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеВсички го имате тоя проблем, но не си признавате.
За свещите е сигурно че трябва да ги сменя скоро дано после да се порави проблемаако не пак при Бобо ,защото човека още миналата година ми каза да ги махам тия свещи
sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеВсички го имате тоя проблем, но не си признавате.
---------- Post added at 03:28 ---------- Previous post was at 03:27 ----------
Първоначално публикувано от kalipso67 Покажи съобщениеТака е, обаче дали ако сутрин паля с подаване на газ ,нещата ще се влошат или да си продължа така да си го паля без притеснения."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
И аз го ама ме боли фара така че ..... не впрягайте толкова некой коли от 13 тия път не могат да запалатsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Comment
-
Comment
Comment